PINACEA(e)
V podjetju PINACEA se ponašamo za najnovejšimi in sodobnimi standardi storitev upravljanja in vzdrževanja stavb. Celostno upravljamo in vzdržujemo objekte, s katerimi gospodarimo tako, da ohranjamo ali celo povečujemo njihovo vrednost. Naša največja prednost je zaokrožena celota storitev, poleg tega ponudbo naših storitev nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo.

Od kod ime?

Navadna smreka (Picea abies) sodi v družino borovk – Pinaceae. Smreka je najpomembnejša gozdna drevesna vrsta in najpogodtejši gradbeni material pri leseni gradnji. Slednje pa je pomenilo začetke tega podjetja...

Borovke

 


Dejavnosti...


Osnovna dejavnost podjetja je upravljanje nepremičnin, ki zajema upravljanje z večstanovanjskimi stavbami, upravljanje s poslovnimi stavbami, upravljanje in trženje s parkirišči, urejanje okolice, receptorkse službe in druge spremljevalne dejavnosti v  sklopu celovitosti gospordarjenja z objekti.


ZAČETKI GRADNJE

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002 z osnovno dejavnostjo trgovine z lesom na debelo. Ime podjetja zato izhaja iz lastinskega naziva družine borovk (latinsko pinaceae).


TRADICIJA

Izkušnje na področju upravljanja nepremičnin segajo v leto 1987, zato lahko govorimo o družinski tradiciji in  večletnih izkušnjah na področju upravljanja nepremičnin. Naš novi poslovni model in sodobni standardi pa so garancija za naše uspešno delo in zadovoljstvo strank.

Imamo zokroženo celoto poslovnih vezi  z izvajalci, kooperanti, dobavitelji, ustanovami, skratka z vsemi, ki so potrebni za kakovostno gospodarjenje z objekti.


GLAVNA DEJAVNOST

Upravljanje nepremičnin zajema storitve:

  • organizacijsko administrativna opravila,
  • tehnično strokovna opravila,
  • finančno računovodska in knjigovodska opravila in
  • pravno premoženjska opravila.
Poleg storitev upravljanja nudimo tudi storitve vzdrževanja in obratovanja, organiziranje in izvajanje vzdrževalnih del za lastnike objektov, hišniška opravila, čiščenje skupnih prostorov in ožjega zemljišča in urejanje okolice.

Naš glavni cilj je vzpostaviti in vzdrževati nivo kvalitetnega upravljanja, skupaj s strokovnim vzdrževanjem stavbe pa zagotoviti kar najboljše možne pogoje za bivanje ali uporabo poslovnih prostorov.

Skupaj bomo izbrali pravo pot do uspeha - veselimo se sodelovanja z vami!


Družinska tradicija od leta 1987

Kontakt:
T. 08 20 576 20
upravnik@pinacea.si


Certifikat odličnosti
Kontakt

Delovni čas

Povezave

     
Pinacea d.o.o.
Pisarna: Slamnikarska 18
1230 Domžale

T: +386 (0)8 20 576 20

e-mail: info@pinacea.si
Na voljo smo vam
Pon. - pet.: 8.00 - 16.00

Za nujne primere smo
dosegljivi 24/7 na gsm.
št. 051 631 601

Pravilnik o upravljanju
Stanovanjski zaklon
Stvarnopravni zakonik
Programi Imagine

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke