Vzdrževanje stavb

Building maintenance
 Vzdržujemo vse skupne dele stavbe in nadziramo skupne naprave na poslovnih in stanovanjskih objektih. S tem omogočimo nemoteno obratovanje stavb in objektov ter zagotovimo nemoteno bivanje oz. delo zaposlenih v objektih. Vzdrževanje stavb pa zaokrožujemo z vzdrževanjem okolice.


Vzdrževanje stavb


Naši vzdrževalci
so najpomembnejši člen ohranjanja ali celo povečevanja vrednosti nepremičnin. V ta namen imamo v podjetju Pinacea skrbno izbrano mrežo podizvajalcev za celovit obseg servisov vzdrževanja.
Stavbe vzdržujemo skrbno in odgovorno. V sodelovanju s pooblaščenimi serviserji tako zagotavljamo kvalitetno opravljeno storitev. Vzdržujemo in nadziramo vse skupne dele in naprave na poslovnih in stanovanjskih stavbah. S tem omogočamo nemoteno obrtovanje stavbe in poskrbimoza nemoteno bivanje oziroma delo zaposlenih v stavbi.


Hišniške storitve

Handy man works


Vzdrževanje

Popis števcev, skrb za manjše okvare: kljuke, žarnice, luči, domofoni, manjše okvare dvigal, igrala, klopi, ramp pri vhodu v garaže skupnih delov, prostorov, naprav ter pripadajočega zemljišča stavbe, nadzor nad koriščenjem skupnih prostorov, nadzor nad klimatsko-prezračevalnimi sistemi, nadzor nad ogrevalnimi/hladilnimi sistemi, nadzor nad delovanjem protipožarne opreme, čiščenje jaškov za meteorno vodo in pregled kanalizacije, in druga hišniška opravila potrebna za nemoteno bivanje v vaši stavb in druge hišniške storitve.Kontakt

Kontakt:
T. 08 20 576 20
upravnik@pinacea.si


Certifikat odličnosti
Smo člani GZS:

Kontakt

Delovni čas

Povezave

     
Pinacea d.o.o.
Pisarna: Slamnikarska 18a
1230 Domžale

T: +386 (0)8 20 576 20

e-mail: info@pinacea.si
Na voljo smo vam
Pon. in Sre.: 8:00 - 16:00
Tor. Čet. in Pet.. 08:00 - 12:00

Za nujne primere smo
dosegljivi 24/7 na gsm.
št. 051 631 601

..:Pravilnik o upravljanju
..:Stanovanjski zaklon
..:Stvarnopravni zakonik
..:Pravilnik o načinu delitve stroškov...

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke