PINACEA(e)
V podjetju PINACEA sledimo najnovejšim in sodobnim standardom storitev upravljanja in vzdrževanja stavb. Celostno upravljamo in vzdržujemo objekte tako, da ohranjamo ali povečujemo njihovo vrednost.

Od kod ime?

Navadna smreka (Picea abies) sodi v družino borovk – Pinaceae. Smreka je najpomembnejša gozdna drevesna vrsta in najpogodtejši gradbeni material pri leseni gradnji. Slednje pa je pomenilo začetke našega podjetja - trgovina z lesom na debelo.

Osnovna dejavnost podjetja je upravljanje nepremičnin, ki zajema upravljanje z večstanovanjskimi stavbami, upravljanje s poslovnimi stavbami, upravljanje in trženje s parkirišči, urejanje okolice, receptorkse službe in druge spremljevalne dejavnosti v  sklopu celovitosti gospordarjenja z objekti.Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002 z dejavnostjo trgovine z lesom. Ime podjetja zato izhaja iz lastinskega naziva družine borovk (latinsko pinaceae).

TRADICIJA

Izkušnje na področju upravljanja nepremičnin segajo v leto 1987, zato lahko govorimo o družinski tradiciji in  večletnih izkušnjah na področju upravljanja nepremičnin. Naš poslovni model in sodobni standardi poslovanja so garancija za naše uspešno delo in zadovoljstvo strank.

Ustvarili smo močne poslovnih vezi s preverjenimi in kredibilnimi izvajalci, kooperanti, dobavitelji, ustanovami, skratka z vsemi, ki so potrebni za kakovostno gospodarjenje z objekti.


GLAVNA DEJAVNOST

Upravljanje nepremičnin zajema storitve:

  • organizacijsko administrativna opravila,
  • tehnično strokovna opravila,
  • finančno računovodska in knjigovodska opravila in
  • pravno premoženjska opravila.
Poleg storitev upravljanja nudimo tudi storitve vzdrževanja in obratovanja, organiziranje in izvajanje vzdrževalnih del za lastnike objektov, hišniška opravila, čiščenje skupnih prostorov in ožjega zemljišča in urejanje okolice.

Naš cilj je vzpostaviti in vzdrževati nivo kvalitetnega upravljanja, skupaj s strokovnim vzdrževanjem stavbe pa zagotoviti kar najboljše možne pogoje za bivanje ali namoteno uporabo poslovnih prostorov.

Skupaj lahko vsi pridobimo (win-win). Veselimo se sodelovanja z vami!


Družinska tradicija od leta 1987

Kontakt:
T. 08 20 576 20
upravnik@pinacea.si


Certifikat odličnosti
Smo člani GZS:

Kontakt

Delovni čas

Povezave

     
Pinacea d.o.o.
Pisarna: Slamnikarska 18a
1230 Domžale

T: +386 (0)8 20 576 20

e-mail: info@pinacea.si
Na voljo smo vam
Pon. in Sre.: 8:00 - 16:00
Tor. Čet. in Pet.. 08:00 - 12:00

Za nujne primere smo
dosegljivi 24/7 na gsm.
št. 051 631 601

..:Pravilnik o upravljanju
..:Stanovanjski zaklon
..:Stvarnopravni zakonik
..:Pravilnik o načinu delitve stroškov...

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke