Certifikat odličnosti AAA


Bisnode Slovenija podeljuje podjetju PINACEA d.o.o. Zlati certifikat bonitetne odličnosti 2019:


Pričetek ogrevalne sezone


26.9.2018


Obveščamo Vas, da bomo, glede na nizke zunanje temperature in napoved hladnejšega vremena ter izpolnjenih pogojih za pričetek kurilne sezone (»Začetek kurilne sezone se začne takrat, ko je zunanja temperatura zraka ob 21. uri prvič v sezoni tri dni zapored nižja ali enaka 12 °C.«) pričeli s kurilno sezono.

 Motena oskrba z vodo


24.9.2018, ob 21:00Na območju Ljubljana Rudnik - Lavrica je prišlo do motnje na glavnem vodovodnem sistemu (počila je glavna cev), zato je prekinjena oskrba z vodo. Intervencijska ekipa težavo že rešuje. Lahko da nekatere stavbe ne bodo imele oskrbe z vodo vse do dokončne odprave napake.

Vir: telefonski center na JP VODOVOD KANALIZACIJA

 Javni posvet: Kako izboljšati upravljanje nepremičnin: ne potrebujemo revolucije, pač pa evolucijo

 


Ljubljana, 22. maj 2018: lastništvo stanovanj predstgavlja osrednje premoženje Slovencev, ki kar dvakrat presega vrednost ostalega premoženja. V večstanovanjskih stavbah je kar 245.000 stanovanj, ki so skupaj vredna 29,5 milijard evrov. V njih živi 30% vseh prebivalcev Slovenije. Odgovorno upravljanje nepremičnin je zato odločilno za zagotavljanje kakovosti našega življenja in ohranjanje vrednosti stavb. Učinkovito upravljanje dviga tržno vrednost nepremičnine tudi do 15%. 


Celotno sporočilo za javnost vam je na voljo TUKAJ.

 Obračun zemeljskega plina v kWh


10.2.2017Ministrstvo za infrastrukturo

NOVICA
Smo člani ZUN pri GZS

zun
Cetifikat odličnosti


3.10.2016

Pinacea Excellent SME
Boniteta odličnosti Bisnode


15.7.2016

Oddamo poslovni prostor


12.2.2016

prostor

Oddamo poslovni prostor na Slamnikarski 18, Domžale v velikosti 36,60 m2, v pritlični etaži, parkirna mesta zagotovljena. Za več infromacij pokličite 051 631 601.Certifikat odličnosti AA


28.11.2014


Boniteta odličnosti AA Pinacea

Pinacea d.o.o.
izpolnjuje kriterije bonitetne odličnosti in s tem spada med 4,2% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, ki se uvrščajo v razred AA.
V splošni dejavnosti L 68.320 Upravljanje nepremičnin za plačilo ali po pogodbi je registriranih 409 podjetij v Sloveniji, od tega 18 podjetji dosega mednarodne standarde binitetne odličnosti, kamor se uvršča tudi naše podjetje.GZS nam je podelila Certifikat SME Excellent


02.10.2014

SME Excellent Pinacea

 


Z veseljem in ponosom Vam sporočamo, da smo s strani Gospodarske zbornice Slovenije prejeli SME Excellent Certifikat, ki ga dodeljujejo v sodelovanju z bonitetno hišo Coface. Zdrava načela, tranparentno poslovanje in zaupanje Vas, dolgoletnih partnerjev so pripomogla k pridobitvi certifikata odličnosti.
Prenove poslovnih prostorov


11.11.2014Pri selitvi je treba prostore vedno prilagoditi. Veliko podjetij izkorišča povečano ponudbo in seli svoje poslovanje. Več v članku časnika Finance.


 

Sprememba pravilnika


24.9.2013Začel je veljati nov Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o upravljanju večstanovanjskih stavb. Več...
 

Zvišanje stopnje DDV


1.7.2013

V skladu z določili, zapisanimi v Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o izvrševanju proračunov Republike Slovenije za leti 2013 in 2014 je vlada s 1.7. povišala stopnji davka na dodano vrednost (DDV) za izdelke in storitve. DDV za storitve se je tako zvišal iz sedanjih 20% na 22%.
Obveščamo vas, da so bodo zaradi zvišane stopnje DDV s 1.7.2013 spremenile vse cene storitev podjetja Pinacea. Prvi obračun s spremenjenimi mesečnimi storitvami boste tako prejeli avgusta za julijski obračun. 

Direktne bremenitve


15.5.2013

Obveščamo vas, da lahko mesečne obveznosti za plačilo obratovalnih stroškov poravnate preko direktnih obremenitev SEPA. Za vzpostaviev DB pošljite zahtevo za že izpolnejn obrazec na upravnik@pinacea.si. 

Odvoz odpadkov


03.01.2013

Odvoz odpadkov se izvaja po novih urnikih. Preverite datume odvoza preko interaktivnega zemljevida. Enostavno vpišite vaš naslov in preverite kdaj bo naslednje praznjenje vašega zabojnika.
http://www.mojiodpadki.si/zemljevid

1. april Snaginim uporabnikom prinaša nov obračun in nove urnike odvoza:

Predvidoma s 1. aprilom letos bomo na Snagi izvedli še drug velik korak pri spreminjanju sistema zbiranja in odvoza odpadkov. Spremenili in uskladili bomo obračun, in sicer skladno z novimi državnimi predpisi in občinskimi odloki o zbiranju komunalnih odpadkov.

Spremenil se bo tudi urnik odvoza: preostanek odpadkov in embalažo bomo na območju pretežno individualnih hiš (v glavnem gre za naselja izven avtocestnega obroča v MOL) in v primestnih občinah po novem odvažali na tri tedne. Na območju pretežno blokovne gradnje (večina teh območij je znotraj avtocestnega obroča v MOL) bomo odpadke odvažali tedensko. Pomembno je vedeti, da ta splošen urnik odvoza, ki pogostnost praznjenja zabojnikov določa glede na tip poseljenosti (pretežno blokovna ali individualna pozidava), vsebuje izjeme.

Za približno 15 odstotkov uporabnikov to pravilo ne bo veljalo, zato vas prosimo, da ste pozorni na sporočilo ob prihodnji položnici in da podrobnejše informacije poiščete v Snagini publikaciji, ki jo boste dobili v nabiralnike.

Kako ravnati z odpadki: 

Tajništvo in obračun:
Tel: 08 20 576 20
upravnik@pinacea.si

Certifikat odličnostiNovice...Kontakt

Delovni čas

Povezave

     
Pinacea d.o.o.
Pisarna: Slamnikarska 18
1230 Domžale

T: +386 (0)8 20 576 20

e-mail: info@pinacea.si
Na voljo smo vam
Pon. - pet.: 8.00 - 16.00

Za nujne primere smo
dosegljivi 24/7 na gsm.
št. 051-631-601

Pravilnik o upravljanju
Stanovanjski zaklon
Stvarnopravni zakonik
Programi Imagine

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke